Publicity Bee
logo hello@publicitybee.com
+31 6 57 58 13 12
KvK: 69712956
BTW: NL048758371B01
Gevestigd in Rotterdam

Diensten

Marketingstrategie

Wie wil je bereiken met jouw bedrijf? Welke online middelen passen hier het beste bij? En, misschien het belangrijkst, hoe bereik je hen? Dit zijn zomaar een aantal vragen die handig zijn om jezelf te stellen. Een goede online marketingstrategie is onmisbaar en geeft richting en houvast aan je online activiteiten. Publicity Bee heeft diverse bedrijven geholpen met het creëren van de juiste online marketingstrategie en dankzij onze ervaring zijn wij hierin gespecialiseerd. Door middel van een strategische brainstormsessie en aan de hand van onderzoeksresultaten, creëeren we een online strategie voor jouw bedrijf die passend is bij de doelstellingen en waar je direct mee aan de slag kunt gaan!

Content Creatie

In een wereld waar websites en social media niet meer weg te denken zijn, is het belangrijk om een goede website te hebben met de juiste content. Daarvoor is het belangrijk om unieke content te publiceren via het juiste kanaal, die ook nog eens interessant is voor jouw doelgroep. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij hoe belangrijk de juiste content is en, belangrijker, hoe je die content creëert. Sprekende, interactieve en boeiende teksten zorgen voor betrokkenheid en interactie bij jouw doelgroep. Naast online teksten hebben wij ook veel ervaring in offline teksten. Hieronder ons aanbod:
• webteksten
• interviews (afnemen & uitschrijven)
• columns
• (zakelijke) blogs
• advertorials
• nieuwsbericht
• nieuwsbrief
• reportage/verslaglegging
• (eind-) redactie

Social Media

Social media is een groot onderdeel van ons dagelijks leven geworden en is vrijwel onmisbaar. Kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook, Instagram en LinkedIn zijn goede en krachtige marketing tools om jouw doelgroep te kunnen bereiken. Maar hoe zet je de juiste social media succesvol in en hoe zorg je ervoor dat je je doel bereikt? Niet iedereen heeft de tijd en/of kennis om goed en doelgericht gebruik te maken van social media. Publicity Bee helpt je hierbij graag. Wij weten alles over het ‘social media landschap’ en geven je advies of maken een uniek social media plan (inclusief content kalender). Ook is het mogelijk je kanalen door ons te laten beheren, zo weet je zeker dat je social media in de juiste handen is en kun jij je focussen op je core business.

Marketingadvies

Het kan zijn dat je vastloopt in je marketing. Wellicht weet je niet goed hoe jij je verhaal naar buiten brengt of hoe je begint aan je social media. Daarom is het fijn dat je met iemand om tafel kunt zitten die de juiste vragen stelt zodat je weet hoe je jouw bedrijf het beste kunt omschrijven. Wellicht wil je advies over of je wel de juiste koers opgaat met jouw marketingstrategie. We gaan samen aan de slag zodat jij aan het einde van het gesprek helder hebt waar je staat en wat je nog nodig hebt zodat je dat meteen je marketingstrategie kunt doorvoeren! We staan zowel telefonisch als één op één voor je klaar!

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.
Of bel direct naar +31(0)6 57 58 13 12