Publicity Bee
logo
 

De kracht van social media: mijn nieuwe Timberlands

De kracht van social media: mijn nieuwe Timberlands

29 oktober 2018

Laatst ben ik een weekend naar Edinburgh geweest. De stad is op 7 heuvels gebouwd en het was daar 8 graden dat weekend, dus wist dat ik stevige schoenen nodig had.

Een aantal weken voor vertrek liep ik door de stad en liep even bij Timberland binnen. Meteen zag ik deze bordeauxrode boots staan. Helaas geen tijd om te passen dus liep weer verder. ’s Avonds thuis kreeg ik ze niet uit m’n hoofd en ging ik ze – uiteraard – even online opzoeken. De website voor meer informatie en Instagram en Pinterest voor inspiratie. De daarop volgende dagen kreeg ik af en toe een Instagram advertentie te zien van deze bordeauxrode boots. Toch handig, hoe Instagram werkt.

De vertrekdatum naderde en besloot ze in de winkel te kopen. Onderweg kwam ik nog een abri tegen waarop ik weer deze bordeauxrode boots te zien kreeg. In de winkel kon ik nog een andere maat passen, kocht er ook nog een potje wax bij en kreeg ik verzorgingsadvies.

Mooi om te zien hoe online en offline elkaar kunnen versterken!

Wil jij ook offline meer verkopen en online beter zichtbaar zijn? Neem dan contact met me op via: hello@publicitybee.com en ik bespreek graag hoe ik jullie daarbij kan helpen!